Overweegt u de aanschaf van rolluiken? Een betere investering is er haast niet. Een rolluik heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Warmtewerend, Isolerend, Inbraakvertragend, Verduisterend en Geluidswerend.

Zomaar een handvol argumenten om rolluiken te laten plaatsen door HuCo Zonwering.

Wij leveren uitsluitend rolluiken van het merk ROMA (Duits). Op de motor na (ALTIJD SOMFY), produceert ROMA alles in het rolluik zelf. Top kwaliteit gemonteerd door de beste monteurs is een garantie voor tevreden klanten.

Sommige mensen vinden rolluiken niet echt mooi, maar met al de mogelijkheden die wij hebben op het gebied van kleur en vormgeving (hele kleine rolluikkastjes) zijn wij ervan overtuigd dat wij het schitterend en geheel naar uw zin kunnen maken. 

Onder de tab Partners vindt u een link naar de site van ROMA. hier kunt u nog meer informatie over deze mooie producten vinden.

Contact

Rijksstraatweg 132 
Hellevoetsluis
3223 KC 

Tel: 0181-336555
Mobiel: 0653977764

Openingstijden

Op Donderdag en Vrijdagmiddag zijn wij van 13:00 tot 17.30 in de showroom aanwezig. Op de overige dagen zijn wij onderweg om te meten en om op afspraak bij u langs te gaan.

 

 
 
      
 

Route

Schermafdruk_2016-01-13_08.29.19.jpg

Onze kernwoorden

Rolluiken, zonwering, binnen, buiten, Hellevoetsluis, Raamdecoratie, terrasoverkappingen, Horren, Gordijnen, Duette, Rolgordijnen, Plissegordijnen, Terrassscherm, Screens