Motorisation

HuCo Zonwering, de Luxaflex Inspiration dealer van Hellevoetsluis en omstreken heeft samen met Luxaflex een super actie gemaakt. Er is namelijk een innovatieve ontwikkeling op gebied van elektrische raamdecoratie waar beide bedrijven erg enthousiast over zijn. Met de Powerview Motorisation kun je bepaalde raambekleding (o.a. Rolgordijnen en Duette gordijnen) in je huis draadloos aansturen. Het mooie is dat je dit systeem ook op afstand kunt bedienen via je Smartphone, Tablet en Computer. 

  • Energiezuinig:  Wakker worden met het zonlicht op je gezicht of juist bij zonsondergang juist de kou buitenhouden. De Powerview Hub berekent het tijdsstip van zonsondergang en –opgang zodat je raamdecoratie automatisch in beweging komt.
  •      Natuurlijke ritme: De Powerview volgt je natuurlijke ritme van je dag – vanaf het moment dat je opstaat totdat je naar bed gaat, je bepaalt zelf het perfecte ritme waar jij je prettig bij voelt.
  •      Veilig : Ook wanneer je van huis bent, kun je via je iPhone, Smartphone of tablet je raamdecoratie aansturen. Of creëer een aanwezigheidssimulatie via gepersonaliseerde scènes.
  •  Nauwkeurige bediening:  Met de powerview Motoristion afstand bediening maakt het je mogelijk om de raamdecoratie nauwkeurig te bedienen, of je deze nu naar boven of beneden wilt bewegen of tuimelen – in elke kamer van het huis. 
  • Flexibel:   Met de Powerview kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat je raamdecoratie beweegt naar de door jouw ingestelde posities, op elk moment van de dag! Handig als je een dagje weg bent, laat thuis komt of voordat je thuis komt de shades alvast naar beneden wilt doen.
  •       Kindvriendelijk:  Powerview gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen (en huisdieren).

Slim design maakt het verschil in een modern huishouden. Zoals je het licht aandoet, zo gebruik je ook de wandbediening. Met de Pebbles afstandbediening stuur je alle raamdecoratie handig aan waardoor hinderlijk licht op je tv kunt blokkeren, naar buiten kunt kijken of juist meer privacy kunt creëren. Met als extra leuk snufje natuurlijk dat je het ook via je je iPhone of Smartphone kunt bedienen. Bepaal je eigen ritme en instellingen en Powerview doet de rest – draadloos. Zo creëer je de scenes die voldoen aan je eigen licht- en privacy behoeften. 

Met één druk op de knop of door middel van automatische bediening kun je de raamdecoratie afstellen om de lichtinval in het hele huis te beheren. De eenvoudig te bedienen PowerView™-app sluit naadloos aan op je levensstijl, we zijn niet voor niets zo enthousiast!

 

 

Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van het Luxaflex® Powerview systeem via onderstaand filmpje (die je via de link kunt bekijken):

https://youtu.be/kvg2kR7GgYU

Wandbediening

De Wandbediening werkt hetzelfde als de Pebble™ Afstandsbediening maar dan vanaf een vaste plek in huis. De Wandhouder, ook beschikbaar met Scene Controller, is eenvoudig te monteren op een centrale plaats om alle scènes in je huis te bedienen. Met één druk op de knop. Leverbaar in 3 kleuren.

PowerView™ Scene Controller met Afstandsbediening. De Wandbedieninghouder is leverbaar in 3 kleuren.


De PowerView™ App

Met de PowerView™ App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis.

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

 

Super Actie:

Tot en met 15 november ontvangt u bij een order aan Luxaflex producten een fikse korting op de Powerview Pebbles afstandsbediening en bij een totale orderwaarde van € 2.500,- * aan Luxaflex® PowerView™ bediende producten** een Smartkit t.w.v. € 298,- GRATIS.

De spelregels van de actie zijn: 

**Dit zijn: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Sihouette® Shades, Twist® Shades en Luxaflex® Rolgordijnen.

    De actieperiode is tot 15 november 2016.

Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd opde adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex Nederland.

Voor welke raamdecoratie is de Powerview geschikt?

Luxaflex is zo’n begrip voor jaloezieën dat je bijna vergeet dat het een prachtig Nederlands merk is. HuCo Zonwering is al jaren een erkende Luxaflex Inspiration dealer. Ook bij Luxaflex heeft de tijd niet stil gestaan. Met de PowerView App ontworpen voor je telefoon en/of de Pebble Remote, een prachtig vormgegeven afstandsbediening in een organische vorm die niet misstaat in uw interieur, kun je je raambekleding bedienen.

HuCo Zonwering heeft de complete collectie van Luxaflex raamdecoratie in huis. Wij kunnen u alles laten zien in de showroom aan de Rijksstraatweg te Hellevoetsluis. Na uw bezoek aan de winkel, wordt er bij u thuis ingemeten. Onze raambekleding specialist monteert de raamdecoratie daarna op deskundige wijze. Naast de overbekende jaloezieën van Luxaflex, heeft Luxaflex een breed assortiment raambekleding dat zijn weerga niet kent. Denkt u aan vouwgordijnen of plisségordijnen of bent u op zoek naar trendy rolgordijnen? Energiebesparende duettes, Luxaflex Inspiration Dealer HuCo Zonwering heeft ze! Duette Shades, Silhouette Shades, Twist Shades, Plissé Shades, Facette Shades, Roman Shades, Horizontale Jaloezieën, Rolgordijnen, Houten Jaloezieën, Verticale Jaloezieën, Horren. Van alle type raamdecoratie hebben we voorbeelden hangen, dus kom snel naar onze showroom! Buiten onze openingstijden zijn wij altijd op afspraak voor u open.

HuCo Zonwering:  Luxaflex Inspiration Dealer - Rijksstraatweg 132 3223 KC Hellevoetsluis Tel: 0181- 336555  www.hucozonwering.nl

 

 

Contact

Rijksstraatweg 132 
Hellevoetsluis
3223 KC 

Tel: 0181-336555
Mobiel: 0653977764

Openingstijden

Op Donderdag en Vrijdagmiddag zijn wij van 13:00 tot 17.30 in de showroom aanwezig. Op de overige dagen zijn wij onderweg om te meten en om op afspraak bij u langs te gaan.

 

 
 
      
 

Route

Schermafdruk_2016-01-13_08.29.19.jpg

Onze kernwoorden

Rolluiken, zonwering, binnen, buiten, Hellevoetsluis, Raamdecoratie, terrasoverkappingen, Horren, Gordijnen, Duette, Rolgordijnen, Plissegordijnen, Terrassscherm, Screens